Zorgverleners gezocht

Wil jij ouderen ook een fijne dag bezorgen? Ben je zzp'er met minimaal mbo werk- en denkniveau (helpende, verzorgende, verpleegkundige, activiteitenbegeleider of professional met affiniteit voor ouderen), 35+ en woonachtig in Noord-Brabant of Noord-Limburg? Ben je inlevend, sensitief, initiatiefrijk en opgewekt? En ben je minimaal 6 uur per week inzetbaar?
Dan maken we graag kennis met jou!

golf

Wat bieden wij

Als zorgverlener bij Ook een fijne dag! bied je persoonlijke verzorging en of individuele begeleiding, meestal voor een vast aantal uren per week, aan één of meerdere cliënten.

We helpen jou aan opdrachten die bij jouw wensen passen, jij bepaalt zelf welk werk je aanneemt. Een wederzijdse klik tussen jou en de cliënt is de basis.

Per cliënt werk je minimaal 3 uren aaneengesloten, soms oplopend tot 24-uurs zorg.

We helpen je met de juiste inschrijvingen wanneer je start als ondernemer.

Wij zijn een kleinschalige organisatie, wat ook betekent dat jij als zorgverlener geen nummer bent en we persoonlijk aandacht voor je hebben.

We ondersteunen je bij contractbeheer, administratie en facturatie.

Voor elke cliënt vindt twee keer per jaar een teambespreking plaats. Ook buiten deze ontmoetingen om is er ruimte om te sparren over je werk en advies in te winnen.

Kom je via ons werken, dan ontvang je een leuk welkomstpakket.

Heb je interesse om ons team te komen versterken?

Mail je motivatie en je CV met pasfoto naar
info@ookeenfijnedag.nl

Of download hier ons CV-formulier, dan nemen wij contact met je op voor een eerste telefonisch kennismakingsgesprek.

Formulier downloaden

AngŤle

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op
met Angèle Jeuken-van Eijk
06-30014006

golf

Ervaringen van zorgverleners

Goed en Prettig contact

Ook een fijne dag is een fijne organisatie om mee samen te werken. Heldere open communicatie. Warm en menselijk contact, maar ook zakelijk om de zaken voor zowel cliënt, zorgverleners als organisatie goed op orde te krijgen. Heb nu zelf aantal keren samen met Ook een fijne dag gewerkt als zzp er en blijf dit graag doen. Wat altijd opvalt is het goede en prettige contact, ook met de overige zorgverleners. Veel zelfstandigheid en korte lijnen voor overleg in het belang van de cliënt. Een organisatie met gedreven dienstbare mensen als collega en fijne cliënten.

Nicolette

Warm bad

Ik heb Angele van Ook een fijne dag leren kennen omdat ik voor dezelfde mevrouw zorgde als de dames van OFD. Alleen werkte ik toen voor een anders organisatie. We hadden 2 x per jaar team bespreking. En daar was ik ook altijd bij aanwezig. Ze belde op een dag of ik mee wilde draaien in een zorg bij een meneer. En daar ben ik voor OFD gaan werken. Ik kwam in een warm bad terecht, zo goed zorgt Angele voor ons. Ze is altijd betrokken en heeft altijd een luistert oor. Ik ben via Ook een fijne dag! weer een nieuwe zorg begonnen per 1 mei dus in corona tijd. Angèle heeft gezorgd dat er meteen een grote box kwam met allemaal beschermende materialen. Geweldig zoals ze met ons meedenkt. Het is een heel fijne organisatie en Angele en Esther, die de administratie doet, zijn TOP.

Marianne

We gaan voor het best mogelijke resultaat

Ruim zes jaar geleden ben ik gaan samenwerken met Angèle van "OOK EEN FIJNE DAG" na een lange loopbaan in het reguliere als Activiteiten Begeleider. Ik voelde vrij snel een goede klik met haar. Angèle kijkt en bespreekt, met zorg en aandacht, of hulpvrager en hulpverlener met elkaar kunnen klikken. In de afgelopen jaren heb ik ervaren dat zij hierin goede inzichten heeft. Zij hoort ook graag individuele ervaringen vanuit de hulpverleners om tot een zo best mogelijk resultaat te komen. Neemt liever de tijd ipv zo snel mogelijk een nieuw team samen te stellen. Dit alles om het beste resultaat te bereiken in wat mogelijk is. We werken zelfstandig in het team of individueel. Als nodig is, in probleem situaties bij hulpvrager of hulpverlener, denkt ze altijd mee in het zoeken naar oplossingen. Angèle heeft altijd een vriendelijke benadering en ik werk graag met haar samen.

Leny

Oprechte aandacht

Al vanaf 2014 ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik al vele opdrachten, die variëren van 3 uur per week tot een 24-uurszorg, via Ook een fijne dag mag invullen. Ook een fijne dag is een klein maar professioneel bemiddelingsbureau waar zorgzaamheid, respect en oprechte aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staan. Op al de werkplekken mag ik mede met hele fijne collega’s zorgdragen voor mensen die niet meer geheel of gedeeltelijk voor zichzelf kunnen zorgen. Met veel liefde en ruimte voor al wat is kan ik met Hart en Ziel aanwezig zijn om de mensen te verzorgen, een luisterend oor en een stukje veiligheid en geborgenheid te bieden. Wat vooral fijn is dat we genoeg ruimte en tijd hebben/krijgen om de mens in zijn geheel te zien en te kijken en voelen wat ze vanuit hun hart nog echt willen en nog kunnen, wat vaak nog meer is als ze zelf denken, om zo nog een beetje levensvreugde te ontwikkelen waar ze nog echt van kunnen genieten.

Maria

 

Op ťťn Lijn

Ik ben verzorgende IG en sinds afgelopen juni werk ik via zorgbureau ‘Ook een fijne dag!’ De naam is zoveel zeggend! ‘Ook een fijne dag!’ Dat wens je iedereen toch toe....! Het staat bij mij op de eerste plaats bij de zorg die ik heb te geven. Ik voelde direct bij het eerste contact en ontmoeting met Angèle dat het aansluit aan mijn wens. Dat we op één lijn zitten. De zorgvuldigheid, de betrokkenheid en de openheid in de communicatie geeft duidelijkheid en veel vertrouwen. Dat gaf mij de ruimte om mezelf te mogen zijn bij het inwerken bij de nieuwe zorgvragers. Het contact met Angèle voelde verbonden en erg ondersteunend. Dat gaf mij de kracht en de juiste inzet om goede zorg te kunnen verlenen. Ik leerde veel van alle gesprekjes met Angèle en de collega’s. Eenduidige zorgverlening die passend aansluit bij de zorgvrager. Eigenlijk voel ik bij alle collega’ die verbonden zijn met dit bureau en die ik tot nu toe heb ontmoet dat we op één lijn zitten. Het is verblijdend als de zorgvrager een fijne dag heeft en open, eerlijk en liefdevol de zorg mag ontvangen die ze nodig hebben. Dan is er een liefdevolle wisselwerking tussen zorgvrager en zorgverlener. En als het even niet lekker loopt met de zorgvrager dan zijn Angèle en de collega’s ondersteunend aanwezig. Samen zorgen voor elkaar! Ik ben erg blij om via ‘Ook een fijne dag!’ zorgvragen in te vullen.

Carla

Heerlijke combi

`Waarom ik het werken met Ook een fijne dag zo fijn vind: Bemiddeling met aandacht en zorg. Betrokkenheid vanuit de organisatie naar de client maar zeker ook naar mij, het team en de familie/ het netwerk van de client. Liefdevol en als het nodig is ook zakelijk. Altijd met aandacht. Corona? Gelijk zijn er de benodigde hulpmiddelen met protocol. Waar mogelijk word ik ontzorgt in papiergedoe. Goede bereikbaarheid. Ik ervaar het als erg prettig om langere tijd op 1 adres te kunnen zijn, niet meer als voorheen overal in en uit te `vliegen` . Als wijkverpleegkundige komen al mijn capaciteiten aan bod; van verplegen- begeleiden- verzorgen- mantelzorg ontlasten- contacten met overige disciplines tot ja, ook een keer strijken en die stofzuiger pakken. Heerlijke combi!

Ilse