Hoe werkt het?

1.
Het eerste
contact

Wanneer u het afspraakformulier invult, nemen wij snel daarna contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen: 06-30014006.

2.
Persoonlijke
kennismaking

Ieder mens is uniek, iedere situatie is anders. Wij zijn benieuwd naar ieders persoonlijke verhaal. Liefst maken we een afspraak bij de oudere thuis, overdag of ís avonds. Zo krijgen we een goede indruk van de levensstijl en interesses. Tijdens dit gesprek brengen we de wensen in kaart.

3.
Persoonlijk
plan

In een persoonlijk plan formuleren we samen met u het doel, de inhoud en de gewenste frequentie van de zorgverlening.

4.
De juiste
zorgverleners

Aan de hand van de intake selecteren wij zorgvuldig ťťn of meerdere geschikte zorgverlener(s). Deze stellen we door middel van een CV aan u voor. U houdt altijd zelf de regie.

5.
Kennismaking
zorgverleners

Na een kennismaking en er blijkt een juiste match, gaan de zorgverlener(s) zo spoedig mogelijk aan de slag.

6.
Tussentijds
contact

Nadat de zorgverlener een aantal keren is geweest, nemen wij contact met u op om te kijken of alles naar wens verloopt. Ook daarna evalueren wij regelmatig met u of de inzet van de zorgverleners nog voldoende aansluit.

golf

Aanvragen PGB

De kosten van de zorgverlening kunnen geheel of gedeeltelijk vanuit een Budget (PGB) worden voldaan. Wij kunnen u kosteloos helpen bij de aanvraag van het PGB en blijven ondersteunen als er vragen en onduidelijkheden zijn omtrent het PGB. Wij weten de weg.

Ouderen hebben vaak een sterke wens om thuis te blijven wonen of opname in een instelling uit te stellen. Dit lukt echter niet altijd zonder professionele hulp. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Meer weten?