Zorg & begeleiding op maat voor ouderen

Onze missie

Ook een fijne dag! is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Wij helpen ouderen in Noord-Brabant en Noord-Limburg om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. We bieden betaalbare persoonlijke zorg, begeleiding en gezelschap op maat, zodat cliënt en familie weer in rustiger vaarwater komen.

Onze aanpak

Uniek aan onze aanpak is dat wij voor elke cliënt werken met een klein vast team van zorgverleners. Zij worden zorgvuldig door ons geselecteerd op basis van de persoonlijke behoeften, interesses en voorkeuren van de cliënt. Onze missie is geslaagd als zowel de oudere, de familie en de zorgverleners kunnen zeggen: vandaag was een fijne dag!

Onze zorgverleners

Onze zorgverleners zijn 35+, middelbaar of hoger opgeleid en in het bezit van een VOG. Zij beschikken over het bijzondere talent om echt te luisteren en oprechte aandacht te geven. Ze zijn sensitief en inlevend. Ieder van hen heeft specifieke kennis, ervaring en vaardigheden als het gaat om de zorg voor ouderen. Daarnaast zetten wij zorgverleners in vanwege een hobby of passie die zij delen met een cliënt, zoals muziek luisteren of tuinieren.

golf

Voorbeelden van activiteiten