Hoe werkt het?

Zowel u als kind, andere naasten en natuurlijk de oudere zelf kan ons inschakelen. Wij doorlopen een aantal stappen om de juiste begeleider aan uw ouder te koppelen: U kunt ons bellen of via e-mail contact met ons op nemen. Wij horen graag de persoonlijke vraag en wens voor uw ouder. We maken dan een afspraak (liefst) bij uw ouder thuis. Deze kan eventueel ook in de avond plaats vinden.

EEN AFSPRAAK THUIS
Wij komen bij uw ouder thuis om de wensen verder in kaart te brengen en een goede indruk te krijgen van de levensstijl en interesses. Als wij aan de wensen van de ouder denken te kunnen voldoen, gaan wij opzoek naar een juiste begeleider die bij uw ouder past.

EEN PERSOONLIJK PLAN
In het persoonlijk plan staat het juiste begeleidingsdoel geformuleerd en de frequentie van de geplande activiteiten.

SELECTIE BEGELEIDER(S)
Aan de hand van het persoonlijk plan selecteren wij zorgvuldig een geschikte begeleider(s) en stellen deze door middel van een CV aan u voor.

EERSTE KENNISMAKING MET UW BEGELEIDER(S)
Nadat u ons laat weten dat u en uw ouder kennis willen maken met de begeleider, komen wij opnieuw bij uw ouder langs om de begeleider voor te stellen. Als er een klik lijkt te zijn kunnen de eerste afspraken voor begeleiding afgestemd worden.

EEN BEGELEIDER OP MAAT VOOR UW OUDER
Het betreft een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij een relatie wordt opgebouwd. Nadat de begeleider een aantal keren bij uw ouder is geweest, nemen wij weer contact met u op om te kijken of alles naar wens verloopt.

EVALUATIE
Op regelmatige basis zullen er evaluaties plaats vinden, daarbij blijft de eventueel veranderde behoefte centraal staan.