Wie zijn wij?

OOK EEN FIJNE DAG! is opgericht door Angèle jeuken -van Eijk vanuit de ambitie een organisatie op te zetten met een grote maatschappelijke betrokkenheid ten behoeve van ouderen.

Innovatie in de ouderen zorg is nodig omdat deze doelgroep explosief groeiende is. Vragen als hoe blijven we de juiste zorg en aandacht geven aan onze ouder die thuis of in een instelling woont, houden haar bezig. Zeker nu de basiszorg voor onze ouders minimaal is schiet echte aandacht te kort en zijn veel ouderen eenzamer dan ooit te voren.

Ze is ervan overtuigd dat ook in preventieve zin OOK EEN FIJNE DAG! een grote bijdrage kan leveren. Door de ouder kleur te geven aan de dag, voelt de ouder zich gekend en zal positiever in het leven blijven staan. De vraag stellen aan de ouder waar deze nog blij van wordt, ook al zijn er beperkingen en daarop anticiperen.
Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die eigen keuzes mogen blijven maken gelukkiger in het leven staan. Hier wil zij graag haar steentje aan bij dragen.

Ze is zelf, als werknemer en Freelancer, jaren lang actief geweest in de Activiteitenbegeleiding in instellingen en bij Cliënten thuis. Daarnaast heeft ze ruime ervaring in de planning van medewerkers in de zorg.

OOK EEN FIJNE DAG! staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 17250117 Kantooradres: Hoeksestraat 15A 5712 AP te SOMEREN NOORD-BRABANT